Page 118 - GREC14N_JMK_02
P. 118

JMK
           George
           Stylianoudakis

           The evolution of Greek cuisine
           signed by the executive chef
           of Kenshο Ornos' awarded
           restaurant. Η εξέλιξη της                                                     MYKONOS
                                                                                            VS
           ελληνικής κουζίνας διά                                                        SANTORINI
           χειρός του executive chef
           στο βραβευμένο εστιατόριο
           του Kenshο Ornos.















                                                                    “I always try to promote traditional Greek
                                                                    flavours with an emphasis on Cretan and
                                                                    Cycladic cuisine. Through the application
                                                                    of new French techniques and taking
                                                                    account of tradition, I elevate Greek tastes
                                                                    to high-gastronomy dishes. Our times
                                                                    are dominated by experiences. So, using
                                                                    the senses as a starting point, we offer
                                                                    our guests a special culinary experience.
                                                                    Greek flavours –combined not only to the
                                                                    preparation and presentation of dishes,
                                                                    but also to the spaces of  Kenshο Fine
                                                                    Dining Restaurant– lead the customer to
                                                                    a unique gastronomic journey.”
                                                                    «Προσπαθώ πάντα να προωθώ τις
                                                                    ελληνικές πατροπαράδοτες γεύσεις,
                                                                    με έμφαση στη νησιώτικη κουζίνα
                                                                    της Κρήτης και των Κυκλάδων.
                                                                    Χρησιμοποιώντας κυρίως νέες γαλλικές
                                                                    τεχνικές και με γνώμονα πάντα την
                                                                    παράδοση αναγάγω τις ελληνικές
                                                                    γεύσεις σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας.
                                                                    Ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχούν οι
                                                                    εμπειρίες. Με αφετηρία τις αισθήσεις,
                                                                    προσφέρουμε στον επισκέπτη μας
                                                                    μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.
                                                                    Οι ελληνικές γεύσεις, τόσο σε
                                                                    συνδυασμό με τον τρόπο παρασκευής
                                                                    και παρουσίασης των πιάτων όσο και
                                                                    με το χώρο του Kenshο Fine Dining   Dimitris Poupalos
                                                                    Restaurant, οδηγούν τον πελάτη σε ένα
                                                                    μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι».

        118   GREC14N   2018
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123