Page 118 - GREC14N_JMK_02
P. 118
JMK
George
Stylianoudakis
The evolution of Greek cuisine
signed by the executive chef
of Kenshο Ornos' awarded
restaurant. Η εξέλιξη της MYKONOS
VS
ελληνικής κουζίνας διά SANTORINI
χειρός του executive chef
στο βραβευμένο εστιατόριο
του Kenshο Ornos.
“I always try to promote traditional Greek
flavours with an emphasis on Cretan and
Cycladic cuisine. Through the application
of new French techniques and taking
account of tradition, I elevate Greek tastes
to high-gastronomy dishes. Our times
are dominated by experiences. So, using
the senses as a starting point, we offer
our guests a special culinary experience.
Greek flavours –combined not only to the
preparation and presentation of dishes,
but also to the spaces of Kenshο Fine
Dining Restaurant– lead the customer to
a unique gastronomic journey.”
«Προσπαθώ πάντα να προωθώ τις
ελληνικές πατροπαράδοτες γεύσεις,
με έμφαση στη νησιώτικη κουζίνα
της Κρήτης και των Κυκλάδων.
Χρησιμοποιώντας κυρίως νέες γαλλικές
τεχνικές και με γνώμονα πάντα την
παράδοση αναγάγω τις ελληνικές
γεύσεις σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας.
Ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχούν οι
εμπειρίες. Με αφετηρία τις αισθήσεις,
προσφέρουμε στον επισκέπτη μας
μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.
Οι ελληνικές γεύσεις, τόσο σε
συνδυασμό με τον τρόπο παρασκευής
και παρουσίασης των πιάτων όσο και
με το χώρο του Kenshο Fine Dining Dimitris Poupalos
Restaurant, οδηγούν τον πελάτη σε ένα
μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι».
118 GREC14N 2018