Page 179 - GREC14N_JMK_02
P. 179
JTR
SANTORINI’S CUISINE IS IN CONSTANT
“COMPETITION” WITH THE ISLAND’S
MAGICAL LANDSCAPE Η ΚΟΥΖΙΝΑ
ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΈ ΒΑΖΈΙ ΣΈ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»
ΜΈ ΤΟ ΜΑΓΈΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΟ
Brechenmacher & Baumann for Design Hotels™. Giorgos Sfakianakis
ALEXANDROS TSIOTINIS
Executive Chef at Mr E Restaurant, Istoria Hotel
He has worked at top restaurants all over the world, has been
an apprentice to giants of gastronomy. His dish titled “Roots of
Greece” awarded him with the 1st place for the Mediterranean
zone in the international “S. Pellegrino: Young Chef of the Year
2015.” The multi-awarded chef and owner of CTC restaurant in
Athens writes in a culinary magazine, has founded the consulting
firm Rolling Stove and is collaborating with multinational food
companies as a brand ambassador. Έχει εργαστεί σε κορυφαία
εστιατόρια στον κόσμο, μαθητεύοντας δίπλα σε τεράστιες
μορφές από το χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας. Το πιάτο
«Ρίζες της Ελλάδας» του χάρισε την 1η θέση για τη ζώνη της
Μεσογείου στο διεθνή διαγωνισμό “S. Pellegrino: Young Chef
of the Year 2015”. Ο πολυβραβευμένος σεφ και ιδιοκτήτης
του αθηναϊκού εστιατορίου CTC αρθρογραφεί, έχει ιδρύσει
τη συμβουλευτική εταιρεία Rolling Stove και συνεργάζεται με
πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων ως brand ambassador.
179